Traditional Chinese Medicine

dr. Guoguang Lu

Beroep:

TCM-arts

Werkervaring:

?

Dr. Guoguang Lu is hoogleraar en arts-acupuncturist afkomstig uit Taiwan. Momenteel is hij verbonden aan de Zhejiang University of TCM in Hangzhou (China). Dr. Lu is gespecialiseerd in het behandelen van huidaandoeningen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.

?

Dr. Kwai Yin Leon

Beroep:

TCM arts | Docent

Werkervaring:

?

Dr. Kwai Yin Leong is een arts-acupuncturist uit Singapore. Hij behaalde zijn doctoraal voor de TCM in Nanjing University of TCM in 2014. Momenteel is hij directeur van het Chung Hwa Acupuncture Research Institution in Singapore.

?

Dr. Dongyun Liang

Beroep:

TCM arts | Docent

Werkervaring:

?

Dr. Dongyun Liang is een arts-acupuncturist uit Miami. Zij is afgestudeerd in 1982 aan de Shandong University TCM in China. Momenteel werkt zij als hoofdarts van het Oriental Therapy Center in Miami. Dr. Liang is gespecialiseerd in het behandelen van gynaecologische aandoeningen en onvruchtbaarheid.

?

Dr. Haiyan Mao

Beroep:

TCM arts | Docent TCM

Werkervaring:

?

Dr. Mao werkt 6 jaar als TCM-arts en docent aan de Shangdong University of TCM, China. In 2005 is zij verhuisd naar Cardiff UK. In 2007 heeft ze haar eigen bedrijf Dr. Mao Acup & Herb opgericht. Momenteel geeft zij les aan de School of Naturopathic Health Studies in Cardiff.

?

Scroll naar boven