Acupunctuur

Dr. Djien Liem

Beroep:

Arts-acupuncturist | Hoofd docent

Werkervaring:

?

Gepensioneerd kinderarts-neonatoloog en Chef de Clinique van de afdeling Neonatologie, Afdeling Kindergeneeskunde Radboud Universitair Medisch Centrum, Nijmegen
Bestuurslid WAVAN (Wetenschappelijke Artsen Vereniging voor Acupunctuur in Nederland)

2019-present: own acupuncture practice: Acupunctuur Praktijk dr. K.D. Liem, Molenhoek

2010-2019: Chef de Clinique and vice-chairman of subdivision Neonatology, Department of Pediatrics, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands.

2009-2017: Junior Priciple Lecturer, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands

2006-present: Associate Professor in Pediatrics and Neonatology, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands.

2005-2010: Chairman subdivision Neonatology, Department of Pediatrics, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands.

2004-2019: Trainer subspecialty Neonatology, recognized by the Pediatric Association of the Netherlands.

2000-2005: Interim Chairman subdivision Neonatology, Department of Pediatrics, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands.

1996-2000: Chef de Clinique of subdivision Neonatology, Department of Pediatrics, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands.

1987-2019: Consultant neonatologist, subdivision Neonatology, Department of Pediatrics, Radboud University Medical Centre, Nijmegen, Netherlands.

?

dr. Guoguang Lu

Beroep:

TCM-arts

Werkervaring:

?

Dr. Guoguang Lu is hoogleraar en arts-acupuncturist afkomstig uit Taiwan. Momenteel is hij verbonden aan de Zhejiang University of TCM in Hangzhou (China). Dr. Lu is gespecialiseerd in het behandelen van huidaandoeningen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.

?

Dr. Ren Jye Lim

Beroep:

Arts-acupuncturist

Werkervaring:

?

Dr. Lim is een arts-acupuncturist uit Maleisië. Hij heeft een master opleiding in Integrated Medicine (Clinical- Herbal Oncology) aan Shanghai University of Traditional Chinese Medicine in China gevolgd. Hij is gepromoveerd aan de Nanjing University of Chinese Medicine op het gebied van Chinese Medicine. Inmiddels is hij aangesteld als visiting associate professor aan de Shanghai University of Traditional Chinese Medicine en als docent aan Malaysia International Medical University. In 2013 is hij benoemd tot hoofd van de T&CM Unit aan National Cancer Institute (NCI) van Maleisië.

?

Dr. Im Quash-Smith

Beroep:

Arts-acupuncturist

Werkervaring:

?

Dr. Quah-Smith is een arts-acupuncturist en onderzoeker uit Sydney. Ze is een Conjoint Lecturer aan Women’s and Children’s Health, UNSW Medicine aan de University of New South Wales, Sydney, Australië. Zij heeft meerdere internationale publicaties op het gebied van medische acupunctuur. Daarnaast is zij de directeur van Roseville Wellness Group, een behandel kliniek, die gebruik maakt van het beste uit Oost en West om genezing te bevorderen.

?

dr. Lily Djojoadmodjo

Beroep:

Arts-acupuncturist

Werkervaring:

?

dr. Lily Djojoadmodjo is een arts-acupuncturist uit Indonesië. Zij is afgestudeerd van de Medische Faculteit van de Vrije Universiteit te Amsterdam. De acupunctuur opleiding heeft zij gevolgd aan de Chinese Medical College te Beijing, China. Zij heeft vele jaren in Nederland gewoond en gewerkt. Op dit moment werkt zij als arts-acupuncturist bij Centrum for Life Care in Jakarta, Indonesië.

?

Dr. Kwai Yin Leon

Beroep:

TCM arts | Docent

Werkervaring:

?

Dr. Kwai Yin Leong is een arts-acupuncturist uit Singapore. Hij behaalde zijn doctoraal voor de TCM in Nanjing University of TCM in 2014. Momenteel is hij directeur van het Chung Hwa Acupuncture Research Institution in Singapore.

?

Dr. Dongyun Liang

Beroep:

TCM arts | Docent

Werkervaring:

?

Dr. Dongyun Liang is een arts-acupuncturist uit Miami. Zij is afgestudeerd in 1982 aan de Shandong University TCM in China. Momenteel werkt zij als hoofdarts van het Oriental Therapy Center in Miami. Dr. Liang is gespecialiseerd in het behandelen van gynaecologische aandoeningen en onvruchtbaarheid.

?

Dr. Haiyan Mao

Beroep:

TCM arts | Docent TCM

Werkervaring:

?

Dr. Mao werkt 6 jaar als TCM-arts en docent aan de Shangdong University of TCM, China. In 2005 is zij verhuisd naar Cardiff UK. In 2007 heeft ze haar eigen bedrijf Dr. Mao Acup & Herb opgericht. Momenteel geeft zij les aan de School of Naturopathic Health Studies in Cardiff.

?

Scroll naar boven