Over ons

Het verhaal

Wij staan klaar voor u!

Introductie

Meditura vertelt.........

Meditura opleidingen verzorgt de opleidingen, bij- en nascholingscursussen voor artsen die zich beroepshalve bezighouden met en zich willen verdiepen in Traditional Chinese Medicine (TCM) en dit willen integreren in de westerse behandeling en het behouden van gezondheid.

Het opleidings- en cursusaanbod van Meditura is ingericht op verschillende beroepsgroepen werkzaam in de gezondheid- en welzijnszorg. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste onderwijsmethoden, waaronder blended leertrajecten. Na het behaalde examen en registratie in het register van de Stichting WAVAN Education and Research Foundation (SWERF) kun je met een diploma van Meditura direct aan de slag op het niveau waarvoor je bent opgeleid bij de bij SWERF aangesloten organisaties, instellingen en Acufit PRO klinieken.

Meditura beschikt over een uitgebreid netwerk van docenten, artsen en professionals uit binnen- en buitenland die hun sporen in de TCM verdiend hebben. 

Meditura staat midden in de samenleving en is gericht op gezondheid van mensen. Preventie en leefstijl staan naast de behandeling van acute en palliatieve behandeling van gezondheidsklachten in de eigen kliniek centraal. Met behulp van de nieuwste diagnose en behandelmethoden worden patiënten in de kliniek behandeld en krijgen zij advies voor een andere leefstijl.

In contact met ons

Meditura Opleidingen

Onze visie

Het organiseren en aanbieden van een gedegen post-academische opleiding voor medische acupunctuur aan artsen en tandartsen en het verzorgen van adequate bij- en nascholingen aan acupuncturisten.

Onze missie

Het veiligstellen en delen van de kennis van de Traditionele Chinese Geneeskunde en het bevorderen van de integratie hiervan in de reguliere westerse geneeskunde, dit ten bate van de patiënt.

1

Project

500+

Cursisten

250+

Studenten

16

Jaar

Leren bij Meditura Opleidingen

Specialisten in de Traditionele Chinese Geneeskunde

Locatie

Top locaties in Nederland

Digitaal

Online en Blended Learning

Werk & Leren

Goed te combineren met je werk

Scroll naar boven