Meditura verzorgt de opleidingen, bij- en nascholingscursussen voor mensen die zich beroepshalve bezighouden met en zich willen verdiepen in Traditional & Classical Chinese Medicine en dit willen integreren in de westerse behandeling en genezing van ziekten en het behouden van gezondheid.

Het opleidings- en cursusaanbod van Meditura is ingericht op verschillende beroepsgroepen werkzaam in de gezondheid- en welzijnszorg. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste onderwijsmethoden, waaronder blended leertrajecten. Na het behaalde examen en registratie in het register van de Nederlandse Federatie Chinese Geneeswijze kun je met een diploma van Meditura direct aan de slag op het niveau waarvoor je bent opgeleid bij de bij NFCG aangesloten organisaties, instellingen en Acufit klinieken.

Meditura beschikt over een uitgebreid netwerk van docenten, therapeuten en professionals uit binnen- en buitenland die hun sporen in de TCM verdiend hebben. Daarnaast werkt Meditura samen met de universiteiten van Shanghai en Hangzhou in China.

Meditura staat midden in de samenleving en is gericht op gezondheid van mensen. Preventie en leefstijl staan naast de behandeling van acute en palliatieve behandeling van gezondheidsklachten in de eigen kliniek centraal. Met behulp van de nieuwste diagnose en behandelmethoden worden patiënten in de kliniek behandeld en krijgen zij advies voor een andere leefstijl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven